AMSS upozorava vozače: Tokom vikenda oprezno, posebno u planinama, očekuje se do 40 centimetara snega – Telegraf.rs

Sneg Slovenija

Foto: Tanjug/AP

Auto-moto savez Srbije upozorava vozače da se sutra i za vikend, kao i početkom naredne sedmice u brdsko-planinskim predelima očekuje sneg uz formiranje snežnog pokrivača od 15 do 40 cm, naročito na planinama.

Kad je reč o radovima na pojedinim deonicama AMS S navodi da će se do 15. februara izvoditi radovi na pojačanom održavanju deonice Beloljin-Rudare.

Za vreme radova saobraćaj se odvija shodno postavljenoj privremenoj saobraćajnoj signalizaciji i opremi.

Produžava se period kojim se odobrava izmena režima saobraćaja uključujući i postavljanje saobraćajne signalizacije, sa obustavom saobraćaja, na deonici Golubinci – Stara Pazova (centar) i to do 28. februara.

Do 31. januara izvodiće se radovi na pojačanom održavanju leve kolovozne trake na deonici petlja Ražanj – petlja Aleksinački Rudnici, u smeru Niš – Beograd.

U zoni radova, saobraćaj se preusmerava u suprotnu traku na dvostrano odvijanje u smeru Beograd – Niš, u dužini od 8, 5 km. Do 9. septembra na snazi će biti totalna obustava saobraćaja na deonici Vrbas – Savino Selo zbog izgradnja brze pruge deonica Novi Sad – Kelebija, podvožnjak.

Preusmerenje saobraćaja je preko Kule i Savinog Sela. Do 14. decembra na snazi će biti obustava saobraćaja na deonici Bačka Topola – Bečej, zbog izgradnje podvožnjaka brze pruge Novi Sad – Kelebija.

Alternativni putni pravac za vreme trajanja obustave je kroz naselje i ulica Novosadski put. Prema poslednjim informacijama dobijenim od Puteva Srbije nema zadržavanja na naplatnim stanicama na autoputevima.

Prema informacijama Uprave granične Policije dobijenim u 17 i 15 časova na putničkim terminaliman nema dužih zadržavanja. Na teretnim terminalima vozila se zadržavaju tri sata na Horgošu i dva na Batrovcima, dok na ostalim graničnim prelazuima nema dužih zadržavanja za sve kategorije vozila.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

https://news.google.com/__i/rss/rd/articles/CBMiRWh0dHBzOi8vd3d3LnRlbGVncmFmLnJzL3Zlc3RpL3NyYmlqYS8zNjE3OTI0LXJhZG92aS1uYS1zb2JyYWNham5pY2FtYdIBSWh0dHBzOi8vd3d3LnRlbGVncmFmLnJzL2FtcC92ZXN0aS9zcmJpamEvMzYxNzkyNC1yYWRvdmktbmEtc29icmFjYWpuaWNhbWE?oc=5