Putevi Srbije: Radovi na više putnih pravaca, koristite alternativne puteve – Mondo

Zbog radova na putevima izmene režima saobraćaja su danas na auto-putu E-80 i više drugih puteva a zadržavanje teretnjaka na graničnom prelazu Batrovci – 420 minuta, saopštili su Putevi Srbije.

Izvor: MONDO/Jovana Todorović

U zoni tunela „Sopot“ na auto-putu E-80, deonici Niš – Pirot, u toku su radovi na izgradnji nadvožnjaka a za saobraćaj zatvorena preticajna saobraćajna traka, u oba smera.

Na tom delu auto-puta saobraćaj se odvija voznom saobraćajnom trakom.

Danas i sutra od 7 sati do 15 sati na Kružnom putu 500 metara od pijace Bubanj Potok radi se sanacija oštećenog kolovoza, uz naizmenično propuštanje vozila.

Možda će vas zanimati

Na putu Vrdnik – Irig do 30. Aprila u toku su radovi na sanaciji kolovozne konstrukcije do uz povremeno naizmeničnog propuštanja vozila.

Radovi su obezbeđeni adekvatnom saobraćajnom opremom i signalizacijom, koja upozorava na radove i smanjenje brzine.

Na putu Halovo – Veliki Izvor do 16. aprila, od 7 do 15 sati izvode se radovi na izgradnji rigole i proširenju kolovoza.

U zoni radova naizmenično propuštanje vozila, a posle 15 časova saobraćaj se odvija normalno.

Saobraćaj na mostu preko reke Tamiš, kod mesta Orlovat je obustavljen zbog radova na redovnom održavanju koji će trajati do 20. avgusta.

Alternativni putni pravac Zrenjanina i Perleza ka Tomaševcu, Uzdinu i Kovačice je preko mesta Orlovat, a vozila se upućuju se na put Farkaždin – Kovačica, dok se vozila iz pravca Padine i Kovačice ka mestu Orlovat, i dalje prema Zrenjaninu, upućuju se na državni put Farkaždin – Perlez.

Iz Puteva Srbije saopštavaju da na naplatnim stanicama autoputeva u Republici Srbiji nema zadržavanja vozila, dok na granično prelazu Sremska Rača odnosno izlasku iz Sribje zadržavanje za teretna vozila iznosi sat vremena.

Pročitajte i ovo

https://mondo.rs/Info/Drustvo/a1311270/Putevi-Srbije-Radovi-na-vise-putnih-pravaca.html