Putevi Srbije: U zoni radova na Obilaznici oko Beograda smanjiti brzinu i poštovati signalizaciju – Danas

Putevi Srbije: U zoni radova na Obilaznici oko Beograda smanjiti brzinu i poštovati signalizaciju – Danas

Zbog izgradnje nove petlje „Bubanj potok“ izmenjen režim saobraćaja

Putevi Srbije: U zoni radova na Obilaznici oko Beograda smanjiti brzinu i poštovati signalizaciju 1Foto: Screenshot/ Putevi Srbije- Youtube

Javno preduzeće „Putevi Srbije“ saopštilo je da se zbog izvođenja radova na izgradnji nove petlje „Bubanj Potok“ na Obilaznici oko Beograda i njenog uklapanja sa postojećim autoputem, na državnom putu I A reda broj 1 u smeru ka Nišu, saobraćaj se odvija po izmenjenom režimu od zone isključenja sa autoputa na Kružni put do petlje „Tranšped“.

Kako naglašavaju iz tog preduzeća, u zoni radova saobraćaj se odvija u po dve saobraćajne trake za svaki smer kretanja: saobraćaj ka Nišu odvija se preticajnim saobraćajnim trakama oba smera dok u smeru ka Beogradu odvija se zaustavnom i voznom saobraćajnom trakom.

Apeluju na učesnike u saobraćaju da prilagode brzinu kretanja uslovima na putu i da poštuju postavljenu privremenu saobraćajnu signalizaciju, kao i da budu strpljivi, s obzirom na pojačan intenzitet saobraćaja zbog letnje turističke sezone.

https://www.danas.rs/drustvo/putevi-srbije-u-zoni-radova-na-obilaznici-oko-beograda-smanjiti-brzinu-i-postovati-signalizaciju/