Sutra počinje izgradnja nove petlje Bubanj potok – B92

Beograd — Radovi na gradnji nove petlje Bubanj potok, ispred postojeće, u smeru od Beograda ka Nišu počeće sutra i trajaće do 1. novembra, saopštilo je JP Putevi Srbije.

Izvor: Tanjug

Foto: Depositphotos/elenathewise

Foto: Depositphotos/elenathewise

U prvoj fazi, radovi na državnom putu I A reda broj 1 izvoditće se u zaustavnoj saobraćajnoj traci, a saobraćaj će se preusmeravati na voznu i preticajnu saobraćajnu traku.

Radovi će biti obezbeđeni adekvatnom saobraćajnom signalizacijom i opremom.

Privremena saobraćajna signalizacija i oprema biće postavljena na državnom putu II A reda broj 154, zbog uključenja i isključenja građevinskih mašina za vreme izvođenja radova na izgradnji nove petlje Bubanj potok, a saobraćaj će se odvijati dvosmerno, bez suženja kolovoza.

JP „Putevi Srbije“ je najavilo da će, sa početkom rada naplatne stanice „Bujanovac Sever“, za saobraćaj od sutra biti otvorena petlja „Bujanovac Sever“, na državnom putu I A reda broj 1, deonica Niš – Preševo.

Kako je saopšteno, nema zadržavanja vozila na naplatnim stanicama na auto-putevima Srbije.

JP „Putevi Srbije“ savetuju da svi učesnici u saobraćaju, zbog svoje bezbednosti i bezbednosti drugih učesnika u saobraćaju, poštuju saobraćajne propise i prilagode brzinu kretanja uslovima na putu, dodaje se u saopštenju.

https://www.b92.net/biz/vesti/srbija.php?yyyy=2020&mm=05&dd=04&nav_id=1680734