Za letnje održavanje puteva 48 miliona dinara iz leskovačkog budžeta – Južne vesti

357 kilometara opštinskih i 79 kilometara nekategorizovanih puteva do novembra će održavati frma Trejs Srbija, potvrdio je gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović, a građane će taj posao koštati 48 miliona dinara, koliko je u budžetu planirano za najboljeg ponuđača na tenderu.

Gradonačelnik je rekao i da je ta firma već počela sa ispunjavanjem svojih obaveza jer su sanirane udarne rupe na putnom pravcu Jajina – Bunuški Čifluk, dok se sada, kaže Cvetanović, radi na uređenju ulica u centru grada

Da se na krpljenju rupa u Leskovcu radi potvrdio je i direktor JP Urbanizam i izgradnja Novica Nikolić.

Što se tiče redovnog održavanja gradskih saobraćajnica i lokalnih puteva na teritoriji grada Leskovca, radi se na krpljenu rupa u ulicama Đorđa Stamenkovića i Đure Salaja. Završeni su radovi u Njegoševoj ulici, u Ulici južnomoravskih brigada i radiće se svakodnevno ako vremenski uslovi to budu dozvolili – saopštio je Nikolić.

Firma koja je prošle godine održavala puteve u Leskovcu bila je AB Kop iz Vlasotinca.

Podsetimo, okolini Leskovca firma Trejs Srbija je već poznata pošto su na tenderima dobijali poverenje da rade deonice puta od Leskovca ka Bojniku i Pečenjevcu, ali i od Pečenjevca do Brestovca.

Firma Trejs takođe će održavati i puteve u Nišu, a ugovor je sklopljen na dve godine.

https://www.juznevesti.com/Ekonomija/Preduzece-Trejs-Srbija-u-letnjem-periodu-odrzava-leskovacke-puteve.sr.html